onsdag 31. mars 2010

En award

Jeg har fått denne søte awarden av Ane Lene. Tusen takk, så koselig! Jeg setter stor pris på den :) For de som lurer så betyr teksten ; Dette er en blogg med sjarm ;) Ikke aner jeg om dette stemmer, men det er det Ane Lene har funnet ut at det betyr, så da velger jeg å tro henne :)

Jeg velger å gi denne awarden videre til bloggere som inspirerer meg og til de som er innom bloggen min og legger igjen kommentarer:) Kommentarene setter jeg veldig stor pris på; så tusen takk til dere alle :)

Denne awarden har følgende regler:

1. Legg ut awarden.

2. Gi den videre til 12 stk.

3. Link til alle de 12 som får awaden.

4. Husk å si fra til alle som får den.

5. Fortell hvem du har fått den av :)

Jeg velger å gi den til:

Merethe

Izi

Turid

Venke

Porren

Boffa

May Iren

Sølvi

Lotta

Inger

Lisa

Anita

mandag 29. mars 2010

konfirmasjon-jente

Her har vi et konfirmasjonskort til jente - easelkort dette også. Jeg synes egentlig at disse er veldig kjekke å lage også er de så dekorative i seg selv. Her har jeg brukt et trykk som jeg har byttet til meg ved en tidligere anledning.Her er kortet "oppslått". Med stempelet "kjære konfirmant", syntes jeg ikke en trengte mer pynt inni. Takk for at du ser :)

konfirmasjon - jente

Her kommer det enda et kort. Jeg er inne i en liten easelkortsteam kjenner jeg :) Valgte å lage et i rødt - er ikke ofte jeg har laget røde konfirmasjonskort - de fleste vil ha råååsa :)
Sånn ser kortet ut når det er igjen.

Og da har en innsiden slik :)

lørdag 27. mars 2010

Skissedilla # 52 DivaDa har jeg fått scrappet litt i kveld. Jeg kom over en skisse på skissedilla som jeg syntes var kjempeflott. Den inspirerte meg skikkelig til å sette i gang. Jeg drister meg til å sende inn denne "Diva"- LOèn i den konkurransen :)
Dette bildet har bare ventet på en skisse som klarer å fremheve bildet på en litt røff og knall måte. Jeg valgte å tone bildet i sepia og holde resten av LOèn i bruntoner. Jeg måtte ha med litt journaling på denne også - og den har jeg lagt på tag bak bildet :)
fredag 26. mars 2010

Earth hour 2010

Lørdag kveld skal vi slukke lysene. Å slukke lyset for klimaet er kanskje bare en dråpe i havet, men det er iallefall en sterk, symbolsk handling. En sak vi kan samles om, uavhengig av etnisk opphav, religion eller legning.


Finn frem stearinlysene lørdag 27 mars mellom klokke 20.30-21.30.


Jeg skal iallefall sitte uten tv, uten pc, men med en varm kopp kakao, et kosepledd og min kjære i umiddelbar nærhet :) Jeg ser frem til en koselig kveld i skinnet av stearinlysene :)


Les mer om earth hour her

torsdag 25. mars 2010

vår i luften.

Jeg har vært syk noen dager, faktisk så syk at jeg har måttet holde sengen og det er lenge siden sist. Men nå er jeg på bedringens, feberen sitter fortsatt i, men jeg er bedre enn jeg har vært. Når jeg nå likevel sitter her så kan jeg ta en liten vårrengjøring i bloggen tenkte jeg. Jeg har kastet ut snømennene og fått inn solsikkene. Selv om påsken er rett rundt hjørnet og kanskje blir det noen skiturer til før snøen smelter, har jeg valgt å få den bort fra bloggen. Etter midten av mars hører snøen til på fjellet :)

Jeg legger også inn et konfirmasjonskort som jeg har hatt liggende. Har noen på bestilling, så dette er et "prøveprosjekt" så får vi se om hun som kjøper blir fornøyd :)Da ønsker jeg dere som er innom en strålende dag i solen.

Klem Janne-Lise

Hurtigscrap på treffet i mars


Vi fikk utdelt en skisse kl. 18.00 med beskjed om at den skulle være levert til kl. 19.00. I utgangspunktet tenkte jeg ikke være med, men så hev jeg meg rundt og med god hjelp av Venke ( min sidescrapper for helgen :)) klarte jeg å bli ferdig og fikk levert før fristen. Bildene er fra Hærdalssetra i fjor vår, så en kan si det var på tide å få de scrappet :)

En dobbel juleLO

Denne doble juleLOèn var den som fikk meg i gang på Spjelkaviktreffet. Så gira som jeg var på å være på treff, så stoppa det helt når jeg var kommet dit :) Derfor ble denne litt enkel, men likevel grei, da jeg fikk brukt noen bilder og resteark :)

mandag 22. mars 2010

Familie


På treffet forrige helg fikk jeg scrappet dette bildet :) Søndagen da jeg bare skulle rydde sammen fikk jeg en herlig skisse i hendene. Den måtte jeg bare prøve meg på og her er resultatet. Jeg kjenner at jeg er rimelig fornøyd med denne, og det har vel litt å gjøre at jeg egentlig var fornøyd med bildet. Dette bildet har ligget i et år og ventet på å bli scrappet og det var godt å få det gjort :)


Takk for fine ord i bloggen min - jeg setter stor pris på hver eneste en :)
Nå nærmer det seg påsken og jeg håper at snøsmeltingen er i gang hos flere enn meg og at snøen nå holder seg i fjellet, slik at vi som vil, kan nyte den der. En riktig god uke til deg som er innom :)
klem fra Janne-Lise

konfirmasjon - jente

Da er sesongen for konfirmasjoner i gang og jeg har fått noen bestillinger på den slags kort. Her er det første jentekonfirmantkortet i år.Takk for at du ser og legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg veldig glad.

Malen på dette klarte jeg å snike til meg på treffet i Spjelkavika :)

kjolekort


Har fått bestilling på et jentekort etter at guttekorta var publisert :) Og kjekt er jo det. Hun som har bestilt vil ha det enkle, så derfor er det ikke så mye stæsj på dette kortet. Litt stempel og plass til å skrive under skjørtet, ellers så ser du her den pynten som er :)

søndag 21. mars 2010

Award

Idag er det søndag, solen skinner fra skyfri himmel og snøsmeltingen er i gang. Og midt i alt dette har jeg fått en award av Turid. Tusen takk for denne og takk også for mange fine ord i bloggen min, men også i real life :)Jeg ser at Turid har gitt denne videre til 10 stk.
Jeg vil gi denne tilbake til Turid også gir jeg den til
May i Hvit glede
Ina
Skorpionen
Boffa
Jeg kunne gitt denne awarden til alle som er på min bloggliste - det er fantastisk mange flotte blogger og enda flotte bloggere der ute i bloggverden!
Ha en strålende søndag du som er innom og nyt at våren er på vei :)

tirsdag 16. mars 2010

Kort til guttebaby


Her kommer to babykort - til gutt. Disse kortene er laget etter en mal som jeg fikk låne meg på treffet. Det var morsomt å lage disse og jeg kjenner på meg at disse kan være morsomme å gi bort også - litt utenom de "vanlige" kortene :)

Lo snømannJeg fortsetter og legge inn bilder fra helgen. Her har jeg en LO som scrappedamene hadde lagt ut til en konk på treffet. Jeg syntes det var veldig vanskelig å bruke denne skissen - det var vanskelig å bruke sirkler - men det ble en Lo og fornøyd er jeg for det :)

mandag 15. mars 2010

Har vært på treff

Da har jeg vært på treff hele helgen. Jeg har hatt gleden av å scrappe med ca 90 damer fra fredag til søndag. Det er en heftig helg, men like morro hver gang. Jeg fikk laget en del, og kommer til å legge ut litt etterhvert.
Takk til alle dere som er innom, som også var på treff i helgen. Nå når det har gått noen dager begynner jeg å glede meg til Oktober ;)

Denne som jeg legger ut her er en melkesjokoladehjerteboks som er dekorert. Jeg synes det var mye jobb med denne. Jeg venter på et stempel for å gjøre den ferdig på innsiden, men legger den ut her likevel :)

LO laget på treff.


Disse bildene av Otilia som smører brødskiva si selv, sier noe om hvor viljesterk hun er. Hun har bestemt at dette greier hun og da skal det iallefall prøves :) En Lo med bilder av vår hverdag :)

LO laget på treff.

Her kommer det flere bilder av helgens produksjon :) En LO av snuppa - jeg bare elsker dette bildet og synes vel at jeg fikk til denne på en grei måte :)Her er noen nærbilder av pynten under bildet :)

torsdag 11. mars 2010

3 årskort

Da står jeg altså i scrappestæsj til ca opp på øreflippene hehe - jeg driver altså å pakker til helgens treff. Og midt i denne pakkingen så får snuppa invitasjon til 3 årsbursdag - så da var det bare å hive seg rundt og lage et kjapt bursdagskort - laga av det som lå igjen etter pakkingen :)

candyvinner :)

Ja, jeg har allerede fortalt at jeg har vunnet en candy - men jeg legger nå inn bilde av det jeg fikk i posten i dag!! Kjempelekkert alt som var i posen - og så mye som var der da!!!

Jeg gleder meg veldig, for i helgen skal jeg på stortreff i Spjelkavika. Der samles det 90 damer til scrapping, prat og inspirasjon for hverandre. Dette er like kjekt hver gang!!

Tusen takk igjen for denne candyen Caroline!!

fredag 5. mars 2010

Søvnig


Da har jeg fått scrappet en LO :) De er det ikke så mange av gitt :) Denne gangen fant jeg et bilde som "ropte" på meg da jeg kom opp på rommet mitt. Et bilde av snuppa som er så trøtt at øynene er helt "tomme". Det er det som står i journalingen også :) Ellers har jeg har tatt hva jeg har hatt - i påvente av å få reise på treff i helgen!! Jeg må rettferdiggjøre at jeg skal handle i helgen :)
Related Posts with Thumbnails