lørdag 29. januar 2011

Helg og nytt bok-kort :)

Da er helgen her igjen. Det er vind og ikke det beste helgaværet på disse kanter av Norge, men det kan kanskje bety at det er scrappevær det da :) Time will show :)
Her har jeg laget nok en kortbok - pyntet med en tag med stempelglede-stempel og stempel av en engel. Ellers er det en gammel bokside og noen resteark igjen. Jeg har tatt frem symaskinen på dette prosjektet og det var litt morro å bruke den igjen :) Ellers så har jeg brukt blonde, bånd og litt raindrops :)

Jeg synes det er litt vanskelig å ta gode bilder nå når lyset er så vanskelig - men dere får være overbærende med meg - kortet går iallefall i bruntoner :)

En riktig god helg til deg og dine - med eller uten vind i håret :)

klem Janne-Lise

onsdag 26. januar 2011

Skisse O Mania # 3

Ja, her kommer oppgave 3 på skiss O mania på scrapping.no. Det var mange flotte LOèr som var med på denne. Min tolkning av skissen ble slik :) Syntes at lillafargene gled så flott i hverandre her :) Jeg har brukt ark fra Maya Design "skal vi ta en fika?"serien- og de er jo superlekre alle som ett.

Ellers har jeg funnet thickers i lilla og rosa, en snei av TH filmrull, en robotfigur og noen malingsflekker som er blåst utover med sugerør.

Det er lillelørdag og jeg ønsker deg en flott midtuke :)

klem Janne-Lise

søndag 23. januar 2011

Skissedillaskisse #95

Her er min tolkning av skissedillaskisse #95 . Det er veldig greit å hive seg på slike utfordringer for å få scrappet litt. Jeg liker mine LOèr enkle, og da er slike skisser midt i blinken for meg :)

Det var vanskelig å få ordentlig bilde i dette lyset som er i dag, men det får gå. Jeg har brukt et bazzil med prikker i - fant et ark fra my mind eye i rosa med hvite prikker i
i min restebunke. Har ellers funnet en båndbit som også går i prikker, litt bølgepapp, et par tags, bling, blomster og en charm. Båndet med tall er fra TH.

GOD SØNDAG til deg som er innom. Klem fra Janne-Lise

lørdag 22. januar 2011

Utfordring

Picture and scrap har som utfordring å bruke bildet de har lagt ut. Jeg har laget en type brettekort.
Jeg har brukt ark fra Inkido, stempler fra stempelglede, Karen Foster corner brads og making memory sine lacy brads. Ellers har jeg da brukt bånd og bling, fjør og en gammel bokside. Har brukt spellbinder label 9 :)

En riktig god lørdag til deg - klem fra Janne-Lise

fredag 21. januar 2011

Endelig helg :) og et bursdagskort

Da er det helg igjen og det kjennes aldeles supert. Etter en hektisk uke med mye jobbing og annen aktivitet på kveldstid, så er det deilig å kunne sette seg i sofaen i kveld :)
Dette kortet laget jeg på treffhelgen og jeg fikk gitt det bort denne uka. Mottaker ble veldig fornøyd og da er det jo kjekt å gi bort kort :)
Jeg fikk lånt meg en punch, fant frem en bit restepapir, noen roser og en charm ... og slik ble dette kortet :)
Ønsker deg en strålende helg

klem

søndag 16. januar 2011

Threefold card til en venn

Et kort på en søndagskveld :) Jeg fikk bestilling på et kort. Kortet skulle tilpasses en dame som har det litt stridt for tiden. Jeg valgte å lage et threefoldcard - som i seg selv er ganske dekorativt. Jeg hadde mange rester av dette arket My mind Eye. Arket er nydelig med sin glitterstruktur i fargene grønn/brun.
Jeg har brukt diverse vennskapsstempler, kreativ hobby og stempelglede. Så har jeg brukt blomster, blad, glitter og hyssing til pynt.


Her er kortet utbrettet, slik at en kan se hele kortet.
Med dette ønsker jeg dere alle en god og kreativ uke :)
klem fra Janne-Lise

lørdag 15. januar 2011

"Trøtt.no"

Forrige ukes skissomania på scrapping.no. Jeg har bestemt meg for å forsøke å lage noen LOèr i løpet av året og da kan det være greit å hive seg ut i noen slike skisseutfordringer.
På denne måten får jeg fyllt opp albumen til snuppa :)

Jeg har brukt hvit bazzil, et resteark med striper til journaling, et resteark i brunt med mørke prikker på. Dette har jeg punchet med hjertepunchen til MS Jeg har videre brukt deler av et juleark ( remsen med hjertene) og en hjørnepynt fra kort og godt. Noen gamle rubons har også blitt brukt, men de aner jeg virkelig ikke hvor er i fra. Greit å få laget en LO med en del "gamle og forlagte" ting :)
Jeg ønsker dere en strålende helg.
klem fra Janne-Lise

onsdag 12. januar 2011

bok- kort? eller kortbok?

Da legger jeg ut en bursdagsbok :) Denne bretteteknikken fikk jeg forklart på forrige helgs scrappetreff. Takker Turid for tålmodigheten :) Denne boken var kjempemorsom å lage - så det blir nok flere av disse :)


Jeg fikk låne meg en MS punch. Har brukt stempler fra stempelglede - perler fra kutt ut og gratulerer med dagen stempel fra kreativ hobby :)

Jeg sender inn dette til følgende utfordringer:

Sukkersøtt # 107-ditt fineste bursdagskort
Anonyme scrappere # 13 - bursdag
Scrap`A`Long - anything goes


Det er "lillelørdag" og midt i uka - ønsker at du får en flott avslutning på uka ...til vi "sees" igjen :)

klem
søndag 9. januar 2011

Ny uke :)

Ja, da er også denne helgen over. I helgen har jeg vært så heldig å fått være i selskap med en gjeng kjekke scrappedamer :) Det ble en lørdag fyllt med lemping og bæring, før vi fikk scrappet. Innimellom scrappingen fikk vi også tid til å spise og slarve litt - skikkelig koselig lørdag som jeg håper vi får til igjen :)

Her er en LO som ble laget tidlig på dagen - en serie bilder av snuppa og pappa i fin driv opp på sætra :) det siste bildet er de to i koselig pausestil i lyngen :) Jeg har brukt en bit av et grønt resteark, en MS punch i kanten, blå bazzil, bling og mist.

Med denne ønsker jeg deg en strålende uke :)
klem

fredag 7. januar 2011

Gutte bursdag - Liverpool :)

Først må jeg få takke for alle fine kommentarer i bloggen min - de varmer, hver enkelt!

Jeg har igjen forsøkt meg på mine promarkere - denne gangen på guttekort. Min nevø har Liverpool som sin klare favoritt - med helrøde drakter ble dette stempelet fra Papermania og John Byars, ikke så aller værst, synes jeg selv :)


Dette er et staffelikort og her er det lukket :)


Her er kortet åpent :)

Fargene som er brukt er :
drakt og shorts: red, berry og ruby
hud: satin, ivory og blush
hår: cocoa og burn sienna
Grey 1 som skygge og grey 5 på fotballskoa

Jeg ønsker deg en strålende helg - det skal jeg ha, med scrappetreff sammen med gode scrappevenninner :)

klem :)

tirsdag 4. januar 2011

Bursdagskort

Da er årets første kort laget. Et tantebarn som skal få dette :) Hun er i utgangspunktet rosa, men i år får hun et blått :) Jeg har kosa meg med promarkers og kjenner at jeg trenger en del trening på disse tusjene - men kjekt er det :)
Jeg synes at dette har litt vinterlig preg i fargene og med sølv på kjolen ( som snø), så jeg forsøker å sende inn til


Jeg har brukt papir fra papirdesign og organzabånd med prikker. Stempelet er fra Sarah Key og er fargelagt med følgende farger

Grass og Apple

Cyan, Artic blue og Cool aqua

Cinnamon, Cocoa og Burnt sienna

Satin, Ivory og Blush

Jeg ønsker deg en flott kveld .

klem


søndag 2. januar 2011

Se -pappa sin stav! Og godt nytt år!!

Ja, first thing first: GODT NYTT ÅR til deg! Jeg håper at vi alle får et fint og kreativt år :) Her har det begynt å snø igjen og mamma har fått mange gode snøbilder på årets 2. dag :) De bildene får vente - for det ligger en bunke og venter på å bli scrappet. Jeg har en tendens til å ville scrappe de siste bildene først, men når jeg ikke er så kjapp på scrappefronten, så kan jeg ikke tillate meg det :)

Årets første LO har bilder tatt i september. Tuppa briljerte med å ha laget pappa sin bokstav ( han heter Andrè), og fikk mamma og pappa til å strutte og boble av stolthet. Dette bare MÅTTE bli en LO :)


Jeg har dukket i restekassen min for å lage denne. Jeg har ikke mange nyttårsforsetter for 2011 - men et av de kan jo være å forsøke å tømme restekassen for en del :) I tillegg har jeg brukt stempler, Tim H sin filmrull, stempel fra "det lille ekstra" og litt maling.

I morgen er det jobb igjen - men til helgen skal det scrappes igjen - jeg ønsker deg en god uke - med eller uten minusgrader og snø :)

klem

Related Posts with Thumbnails