fredag 29. april 2011

Bingoutfordring og god helg.

Her har sommeren kommet over oss og det lukter grillmat i hele nabolaget - hver dag. Jeg ser frem til en helg fylt med solskinn - så det blir nok minimalt med scrapping på meg denne helgen.

Jeg har tatt utfordringen hos Heidishobbystuggu - BINGO - min bingorekke inneholder; yellow, flower og purple og det ble et stjernekort til en konfirmant. En artig vri på en utfordring syntes jeg :)


Jeg stråler om kapp med solen og ønsker nettopp DEG en super helg - med eller uten sol og scrapping :)

-klem Janne-Lise-

torsdag 21. april 2011

Herreekvipering :)

Nå er det nummeret før jeg starter egen herreekviperingsbutikk :)
Her er fire dressjakker, med vest og skjorte :) Har laget to like, samt et grønt og et med lys jakke. Legger ut litt flere detaljbilder etterhvert :)
God påske til deg som titter innom :)

Er med i følgende utfording:*Klem Janne-Lise*

onsdag 20. april 2011

"Takk for samarbeidet"

Da er det på tide å oppdatere bloggen igjen. Denne gang med et stjernekort. Det er mange av disse rundt om i ulike blogger og jeg måtte selvfølgelig forsøke meg jeg også :)
Jeg har brukt ark fra Papirdesign og Maya design. Det var vanskelig å få "riktige" bilder, men dette går i lilla. Den spellbinderen som er brukt er også i lilla :)Ellers har jeg brukt stempel fra North stamps, blonder og blomster. Kortet er svertet med chestnut roan :)Her ser du kortet åpent :)Jeg legger dette kortet i denne utfordringen :
Scrappekammeret # 29 alt er tilliattRiktig god påske til deg som er innom -

jeg blir veldig glad om du tar deg tid til å legge igjen en kommentar :)


Klem Janne-Lise

lørdag 16. april 2011

Veske til konfirmanten

Det er smått med oppdateringer i bloggen, men her er bilder av en veske jeg har prøvd meg på. Malen på denne fant jeg hos Kristine . Dette er mitt første forsøk på denne bretten og slik ble vesken min :)
Jeg har brukt ark fra fancy pants og Memory mosaics. Litt bling, en spellbinderdies, en bord fra Martha Stewart, stempel fra kreativ hobby, blomster og en charm formet som en mobiltlf. :)

Legger denne til utfordringen hos scrap a long Og ønsker alle en helg fylt av hygge - med eller uten scrapping :)
klem Janne-Lise

søndag 10. april 2011

Konfirmant 2011

Våren har kommet til Sunnmøre - og det var ikke en dag for tidlig. No livnar det i lundar og det lauvast i li og rundt meg gjøres det klart for årets konfirmasjoner. Det er, som det er hvert år, mange som skal konfirmeres og mange som skal ha kort :)

Her er mitt første forsøk på å lage skjortekort, og selvfølgelig skal dette gies bort til en gutt. Pengene er stukket lett ned i innerlommen på jakken :)


Jeg husker ikke produsenten på arket jeg har brukt på vesten, men resten jeg har brukt er bazzil og et hvitt ark. En tøybit med en knute på, ble slips.
Igjen så vil jeg takke alle som er innom og legger igjen en kommentar - det er så kjekt å få feedback på ting en lager :) Jeg gleder meg over hver og en av kommentarene. Med gode 13 grader i kveldinga, ønsker jeg deg en fin vårdag :)klem Janne-Lise

mandag 4. april 2011

Tom lommebok...

....enn så lenge er denne lommeboken tom. Men nå når konfirmasjonene sparkes i gang, så fylles nok denne til en heldig konfirmant!I dette prosjektet var det var mange deler som skulle målesut og klippes til - og det ble litt tenking på hvilke deler som skulle ha mønsterpapir og hvem som ikke skulle ha det :) Det er ikke de store sprellene på verken ark eller pynt på denne lommeboken - men så er det en guttelommebok og jeg ville ikke overstæsje den.
Jeg har brukt et konfirmasjonsark fra fjoråret, noen stempler og et gammelt mønsterark som jeg fant i bunken min. Denne lommeboken var morsom å lage - og den ble litt maskulin og noen "annet" å sette på gavebordet - når konfirmantens høyeste ønske er penger :)

Jeg ønsker alle en god uke - her har våren endelig vist seg og jeg håper at Mr Vår vinner kampen over Kong Vinter denne gang. * Klem Janne-Lise *

fredag 1. april 2011

scrappehelg?

Ja, da har den store scrappehelgen på Sunnmøre begynt; uten meg denne gang. Jeg fikk det ikke til denne helgen, men jeg kjenner at jeg kribler litt av misunnelse ja. Jeg er sikker på at alle damene storkoser seg og jeg tror nok jeg er med i oktober :) Jeg har brukt Nellie Snellen dies, et gammelt ark og hjørner. Et bestillingskort dette-som skulle gå i jordfarger - og jeg var så fornøyd da jeg kunne bruke noen "gamle" ark. Her er enda en kortbok. Og med den ønsker jeg deg en strålende helg!!
klem Janne-Lise
Related Posts with Thumbnails