fredag 29. juli 2011

Utfordring #34

Det har ikke blitt så mye scrapping som jeg hadde tenkt denne sommeren - selv om det har vært fint scrappevær på sunnmøre. Nå begynner jeg på arbeid igjen etter ferien, så da får vi se hvor mye scrappelyst en har i oppstarten :) Nordsalten hobbyklubb har en skisse i sin utfordring #34. Og her er mitt bidrag. Jeg har brukt restepapir på dette, så en produktliste er litt vanskelig å lage. Jeg har brukt promarker på stempelet.
Med dette kortet ønsker jeg deg en strålende helg - med eller uten sol.
klem Janne-Lise

tirsdag 26. juli 2011

Utfordring #12

Midt i all sorgen og oppdateringen av hendelsene fredag 22.07- har jeg fått tid til å satt meg på scrapperommet. Det er en form for terapi og en anledning til å komme litt bort fra alt det triste og tragiske. Her har jeg brukt to typer resteark, samt to farger bazzil. Alt dette er rester, så jeg har desverre ikke navnet på arkene. Har brukt MS punch og dies - roser, fjær og bling måtte også være med. Jeg legger dette kortet inn i card&scrap sin utfordring #12 - punsh/diesMine tanker er hos de som har det vondt og vanskelig nå. Klem Janne-Lise

fredag 22. juli 2011

God helg

Vi har vært i bursdag til vårt ene tantebarn og feiret hennes 3 årsdag :) Det er stas med kort til disse små. Her jeg har malt Magnoliaèn med promarker. Helgen er her igjen - idag skal vi "øyhoppe" på Sunnmøre og gleder oss til det - Riktig god helg ønskes deg som er innom :) Og tusen takk for alle kommentarer du legger igjen . Jeg gleder meg over hver og en!
Klem Janne-Lise

mandag 18. juli 2011

Vennskap

Jeg starter uken med dette vennekortet :)

Jeg har brukt ark fra Pion design - sommerfuglen er klippet ut av et ark. Stempler fra stempelglede, ellers har jeg brukt bling, spellbinderdies og roser. :)
Dagen på Sunnmøre er regntung og grå - kanskje betyr det at det blir scrapping til kvelden? Vi får se - jeg ønsker deg iallefall en flott og kreativ mandag :)
Klem Janne-Lise

fredag 15. juli 2011

"Ren glede"

Ukens skisse hos skissedilla gjorde at jeg fikk fart på utskriving av feriebilder :) Denne serien av snuppa som koser seg i middelhavet bare "skrek" etter å bli scrappet :)Det er ikke mye stæsj på denne LOèn egentlig, men jeg har fått lekt meg med litt maling, glitter og mist. Ellers har jeg brukt noen splittbinders, noe bling, noen "ordkort" som jeg fikk i en julekalender et år og en tag for journaling.

Jeg har valg meg den midterste raden i papirdukkenes bingobrett - utfordring #7:
maling/mist - sommer - tekst.

Jeg legger også denne inn i utfordringen til de kreative på scrapping.no der en skulle la seg inspirerer av ordet SOL.


Her glimrer sommeren fortsatt med sitt fravær. Jeg ønsker deg en flott og solrik helg
klem Janne-Lise

tirsdag 12. juli 2011

Borte bra, men hjemme best....

Da er årets utenlandsferie unnagjort. Tyrkia var varm og herlig, men "masete" til tider. Nå er det frem med havrelefse og vann for å få av seg all den gode maten og de late dagene :) Men storforlangende som jeg er så ønsker jeg at temperaturen stiger litt her på våre breddegrader - 15 grader og skyer minner ikke mye om sommer akkurat...
Det var deilig å sette seg til scrappepulten etter 15 dager uten. Det ble et bryllupskort. Eller det er vel egentlig to kort :) Men de er laget som et brudepar - etter kjøpers ønske. Kjolen og vesten er samme mønsterark - et brokademønstret ark som jeg ikke har navnet på. Kjolen har fått hjertepynt på seg - et smykke i halsen og brudebuketten er roseknupper og calla over et MF hjerte.


Brudgommen har fått hvit skjorte, brokadevest med klokke i lommen og en roseknupp i knapphullet. Jakken er svart bazzil. Jeg legger dette kortet i følgende utfordringer:


Ønsker at solen skinner der du er og at du har en fin sommerkveld :)klem Janne-Lise
Related Posts with Thumbnails