lørdag 31. mars 2012

Velkommen til bords

Da er alle 36 bordkortene ferdige :) Jeg har brukt samme sommerfuglarket som på invitasjonene (dem kan du se her). Arket er fra papirdesign. Ellers har jeg brukt spellbinder, svertet med creamy brown og puttet på en rose.
Det var litt jobb med dette, men du verden så søte de ble når de ble ferdige :) Mottaker er strålende fornøyd. Det mest fornøyelige med det var vel at monteringsarbeidet ble en koselig og søsterlig stund :)
Påskeferien har begynt for min del og jeg håper å kunne tilbringe litt tid på scrapperommet mitt. Ønsker deg som er innom en super påske!! klem Janne-Lise

lørdag 24. mars 2012

20 årskort

Fikk en bestilling på et kort igjen. Denne gangen til en 20 årig jente. Jeg har dukket i mønsterpapirdunken min og funnet dette sommerlige kortet. Er usikker på produsent, da den stripen var klippet bort.


Plass til å legge penger, noen stempler, tall gode ord og et sted til å skrive en hilsen også var dette kortet ferdig.
Jeg takker for alle fine tilbakemeldinger jeg får her i bloggen - de varmer; hver eneste en.
God helg klem Janne-Lise


lørdag 17. mars 2012

Marcus 16 år

Mitt fadderbarn Marcus var 16 år tidligere i år. Det er ikke enkelt å lage kort til tenåringer synes jeg - og da spesielt ikke til gutter. Her har jeg brukt gamle ark. Jeg aner ikke hvem produsenten er, men det ser litt sånn "tagget" ut. Ellers har jeg brukt svart ark og et stempeltrykk jeg har fått av en venninne. En motorsykkelcharm for å poengtere at han fikk lappen på mobed :)

Inni ble det laget en pengelomme med penger til bensin :)

Jeg ønsker deg som er innom her en riktig god helg. klem Janne-Lisesøndag 11. mars 2012

Invitasjon til dåp

Ja, da er det ene prosjektet i havn. Har laget 16 slike invitasjoner. Det ligger noen prosjekter på "blokka" her og da er det alltid kjekt å få avsluttet noen av de :)
Dette er min niese Oda sine dåpsinvitasjoner. De er formet som en bleie - og det ble godt mottatt :) Jeg har brukt papir fra papirdesign, stempler fra Kort og godt, blomster og "tanntråd", samt spellbinderdies og punsh fra MS.

Inni har jeg fortsatt med spellbinders :) - skrev selve invitasjonsteksten på data og limte inn. Dåpsbarnet har selvfølgelig også fått bildet sitt i en ramme:)


Her er alle "bleiene" klippet. Takk for at du er innom og jeg er veldig takknemlig for alle tilbakemeldinger og kommentarer jeg får.

God uke til deg - klem fra Janne-Lise

søndag 4. mars 2012

Et guttebursdagskort

En liten oppdatering fra meg her på en søndag. Det ligger noen dåp og konfirmasjonsprosjekt på arbeidsbenken min - mer eller mindre ufærdige. Så i mellomtiden får jeg oppdatere med noen kort som har ligget på vent for blogging:)
Snuppa sitt søskenbarn har hatt bursdag og 11 år - det må feires det :) Og da blir det også et kort.
Ingen fargelegging, et tekststempel og litt resteark så ble gutten fornøyd han.

Fin søndag til deg som er innom klem Janne-Lise
Related Posts with Thumbnails