søndag 24. februar 2013

Osloanorakk

Da har snuppa fått seg "Osloanorakk". Strikket den i lilla og grå, men så utrolig vanskelig å finne lilla fleece som matchet i fargene da............. da ble det å matche fleece og knapper i stedet :) Det gjelder å ikke være råalaus som vi sier på sunnmøre.

Da er vi budd på en ny runde med minusgrader i nyervervet genser - snuppi er fornøyd og da er mamma også fornøyd.

Nå skal jeg snart rydde scrapperom, slik at jeg blir klar til treff om et par uker.... men jeg skal bare..... ( ingen hemmelighet at å rydde er noe av det værste jeg vet)....

Ønsker alle en strålende søndag og en like god kommende uke!!
                                                                                                               klem Janne-lise

søndag 17. februar 2013

Vinterferie

Da har vinterferien kommet - og det føles deilig.
Jeg fikk bestilling på et dåpskort til en liten prinsesse og slik ble det seende ut. Har brukt hjertestempel fra norsk stempelblad (tror jeg), ark fra magnolia, sommerfugler er en MS punsh og blomster fra WOC og ellers litt som jeg har hatt liggende. Bling og glitter er med og navnet er stick-on bokstaver.

Jeg har planer om å logge ut og være avlogget denne uka, så får vi se hvordan det går :)
Tusen takk til deg som har vært innom og en spesiell takk til deg som har tatt deg tid til å legge igjen en kommentar  - de varmer så godt :)

Nyt uka - med eller uten jobb -                          klem Janne-Lise

lørdag 9. februar 2013

Et dåpskort til gutt er hva jeg legger ut i dag. Har brukt gamle ark og har desverre ikke navnet på produsenten. Har brukt spellbinders og stempel, bling og halvperler, blomster fra WOC og en charm.

Kortet er laget etter en skisse jeg fant på nettet.
Med dette kortet ønsker jeg deg som er innom en riktig god helg. Her skal vi benytte oss av snøen som har kommet, og kanskje kan jeg få lurt meg inn på scrapperommet i løpet av helgen.
Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar - det setter jeg stor pris på. Og jeg forsøker å besøke deg tilbake :)
                                                                                        klem Janne Lise

lørdag 2. februar 2013

1 års bursdag

Min niese har fylt 1 år og i den anledning ble det et kort på henne. Jeg har brukt Magnoliastempel og fargelagt med promarker. Rammen rundt stempelet er en spell binder. Litt kluss å få løs alle snirkleriene på den, men den ble fin til slutt.
Jeg ser at bildet lyver litt i fargene - det er ikke de beste lysforholdene å ta bilder i - så kortet er nok i virkeligheten litt mer lyst og lett, enn mørkt som på bildet.
Videre finner en bling og blomster, tyll og tall på dette krotet. Arkene er jeg litt usikker på produsent av. Det er vel slik det er når en forsøke å få brukt opp noe som ligger i restekassen :)

Jeg slenger meg med følgende utfordringer:
Cardandscrap: Utfordring 48 - stempel
Nordsalten hobbyklubb : bursdag

Ønsker dere en flott helg - her laver snøen ned og prioriteringene må kanskje bli snømåking heller enn scrapping denne helgen :)
                                                                                             klem Janne-lise

Related Posts with Thumbnails