fredag 18. mai 2012

Konfirmasjonsprosjekt - i ramme

Jeg fikk det ærefulle oppdraget fra konfirmantens mor. Jeg skulle forevige konfirmanten,som baby og som tenåring. Hun villle ha med talen sin, en aftenbønn, første hårlokk og den første tanna ho mista. Til sist var det et gullsmykke jenta hadde fått til dåpen.

 
Her har jeg rammet inn bildet, pyntet med bling, blomster og en sommerfugl fra MS - og satt dette i ene hjørnet i rammen.
Disse bokstavene er chipboard som jeg har malt i to ulike bruntoner og tegnet rundt med svart tusj. Har festet bling på. I bak-kant ser du litt av talen - som er kopiert over på transparent papir og uthevet de mest positive ordene.


Valgte å printe bildene i bruntoner  - for å få et roligere uttrykk i dette. Har festet en kakeserviett med bling på, samt en samling blomster. Har brukt et lyst rosa papir (som jeg ikke husket å skrive ned navnet på), til bakgrunn på deler av prosjektet. Bak bildene har jeg brukt rester - et prikkete ark, som tar igjen det brune. Jeg har brukt mye craft-kartong og alt er svertet med chestnut roan. Litt bling og glitter har jeg også brukt.


I kortet som fulgte med, har jeg skrevet hele aftenbønnen. På rammen fikk det bare et lite område nederst i et hjørne. Jeg har brukt en ramme jeg har hatt liggende og bare klippet til et bilde av konfirmanten og satt inn.
Her er hele rammen. Slik så den ut og både moren og konfirmanten var fornøyd med resultatet. Jeg ha også innhentet løyve fra Anna om å legge dette i bloggen :) Så da tenker jeg at hun likte det selv :)

Tusen takk for at du er innom og jeg blir veldig glad for kommentarer. Klem Janne-lise

4 kommentarer:

 1. Dette var kjempe flott :)

  SvarSlett
 2. Wow, e det mulig...falt pladask e! Nydelig, denne må e lagre på netthinnen;) ha en flott helg Janne-Lise;)

  SvarSlett
 3. Fantastisk flott prosjekt! Tror aldri jeg hadde tatt sjansen på et slikt prosjekt.... Du er kjempeflink og en inspirasjonskilde.
  Ønsker deg en fin helg videre.
  klem T.

  SvarSlett
 4. For en utrolig flott gave! Så lekkert og gjennomført. Nydelige farger og nydelig pyntet.

  SvarSlett

Koselige kommentarer.


Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar i bloggen min :) Det setter jeg stor pris på :)

Related Posts with Thumbnails