søndag 4. mai 2014

Konfirmasjonene er i gang

Kreativiteten har fått satt seg på prøve i år igjen............ konfirmasjonene er i gang. Noen kort visste jeg at skulle lages, andre har jeg fått bestillinger på underveis.

Jeg falt på kjolekort i år. Det har blitt mange av de - noen publiserer jeg her i bloggen. Det ble nesten masseproduksjon, men det er ok det også når scrappetørken er vanskelig å bli kvitt og det er forskjellige mennesker som skal ha kortene........

To av mine venninner hadde konfirmanter i helgen som var. Begge jentene fikk kjolekort med penger i :) jeg tror de falt i smak.

Det er pionark som er brukt -begge kortene etter samme malen som du ser - men det ene med "diamantbling", det med perler. Jeg har pyntet med kjoler inni også og hatt pengelomme i skjørtet inne i kortet. Hjertediesen er Nellie Snellen og blomster og charms og bånd har jeg hatt liggende og ikke vet produsent på. Kjekt å få navnet på konfirmanten - blir litt mer personlig på den måten. Kanten på skjørtet er punshet ut med Martha Stewart punch.


Ønsker deg som er innom en fin søndag og tusen takk til deg som legger igjen en kommentar på arbeidet jeg har gjort  her.                                                                                 klem

6 kommentarer:

 1. Så fine kjolekort !!
  Perfekt til konfirmanten. Gjør ingenting om det blir litt masseproduksjon av og til :)
  Har laget kjolekort jeg også etter en dies og de har vært veldig poppis. Disse faller garantert i smak hos hos konfirmanten.
  Klem fra Kjersti

  SvarSlett
 2. Fine kjolekort, og det må da gå an med masseproduksjon en og annen gang ;) Her har det gått mest i guttekort;) Ha en flott uke videre ;)

  SvarSlett
 3. Kjempefine kjolekort og når en får bestilling på mange kort går det ikke an å lage de så forskjellige. Gjør jo ikke noe for det er jo ikke samme konfirmantene som får de, klem bente:)

  SvarSlett
 4. Disse kortene er kjempefine! Flott med kjolekort! Har aldri prøvd meg på disse ! Klem fra Anne-Eddie ;)

  SvarSlett
 5. Veldig flotte kjolekort :)
  Linda

  SvarSlett
 6. Ja, visst är det ok att göra "likadant" ibland, när korten ju sällan ska till samma mottagare. Jag gjorde själv två babykort, väldigt lika varandra, alldeles nyligen.

  Härliga kjolekort till konfirmanterna!

  SvarSlett

Koselige kommentarer.


Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar i bloggen min :) Det setter jeg stor pris på :)

Related Posts with Thumbnails