mandag 5. april 2010

konfirmasjon-gutt

Påska er over for denne gang og i morgen er den harde hverdagen her igjen. Det har gått i konfirmasjonskort hos meg i dag. Jeg var så heldig og fikk uventa barnevakt, så jeg kunne sitte på loftet et par timer for meg selv. Jeg legger inn montasjer med 4 i hver - det blir mange konf kort denne våren og da velger jeg å gjøre det slik :) Jeg har selv valgt at stjerner er "in" på guttekort i år - hehe - og da er jo årets konfirmasjonskort kjempehippe ;)
Takk for at du titter og jeg blir veldig glad om du tar deg tid til å legge igjen en kommentar. Jeg synes at dere er flinke til å kommentere og det varmer et scrappehjerte :)


Jeg ønsker alle en god uke!! klem7 kommentarer:

 1. Hei! Takk for besøk og kommentar i bloggen min :-) Her var det mye flott å se på. Likte monsterbuksa veldig godt. Har akkurat strikket en til min gutt også. Og så var det kjekt å finne litt inspirasjon til konfirmasjonskort. Har noen jeg må lage selv i år også. Bare jeg blir ferdig med scrapperommet mitt først :-)

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte kort, du har sannelig vært effektiv! Jeg synes stjerner på guttekort er veldig stilig.

  Og uventet barnevakt hørtes ikke galt ut! Her i huset er jeg akkurat nå veldig fornøyd hvis lille Sofie på 2 mnd sover mer enn 20 minutter i strekk, så mamma'n kan få scrappa litt ;)

  SvarSlett
 3. Guri så masse kort du lager da å så mange fine kort du har laget , litt av et tempo , har ikke fått ut fingern enda men det må eg nå å eg ble så foelska i måten du har brukt stjærner på så her blir det stjeling alså klem

  SvarSlett
 4. Jøssenavn så effektiv du har vært! Og så flotte kortene er!

  Tusen takk for de hyggelige kommentarene du har lagt igjen i bloggen min, de setter jeg stor pris på! Har en liten oppmerksomhet til deg i bloggen min også, om du vil titte innom.

  Klem Kari

  SvarSlett
 5. Lekre konfirmasjonskort du har lagd! Jeg digger stjerner!

  Er innom også for å takke for at du ble med på candyen min, da fikk jeg også sjansen til å besøke bloggen din! Masse fint her! ☺

  SvarSlett
 6. Stjerner er jo stilig, da! hmmm, kanskje gå for det på alle guttebursdagskortene jeg må lage? Kortene dine var virkelig stilige:) Ha en flott helg.

  SvarSlett
 7. Skikkelig tøffe kort! Godt å se noen guttekort uten stempeltrykk :D

  SvarSlett

Koselige kommentarer.


Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar i bloggen min :) Det setter jeg stor pris på :)

Related Posts with Thumbnails