tirsdag 22. juni 2010

Bleiekake :)


Jeg har fått en bestilling på bleiekake. Det er første gangen jeg lager denne, og det var jammen morsomt. Både å lage den og å få tilbakemelding på den. Den gjør jo utrolig mye av seg.. Denne er fylt med smukk, smekker, kluter, en body, to bamser, refleksfigur, skjeer+++ og de glass-skoene var utrolig skjønne på :) Det er bordkortholdere, kjøpt på Nille.







En liten detalj - skoene.

8 kommentarer:

  1. Skulle ønske her var en sånn *dånefigur* som en har på scrapping :) Denne var rålekker Janne-Lise! Vet hvor jeg skal spørre etter råd om jeg en gang hiver meg over et sånt prosjekt!
    Klemm Turid :)

    SvarSlett
  2. Kjempeskjønn og passe stor, og så masse fint pynt på:) Kan godt tenke meg at du har hatt det koselig når du holdt på med denne.
    - Klem fra Venke -

    SvarSlett
  3. ja denne var kjempesjønn !!!Har lyst å prøve å lage en sånn en gang...Blir nok en meeeget fornøyd mottaker som får denne :) Klem Linda H.

    SvarSlett
  4. Nydelig kake :-) Heldige er de som får servert denn flotte kaka :-) Ha en strålende dag :-)

    SvarSlett
  5. Så nydelig bleiekake!! Har ikke prøvd meg på et slikt prosjekt enda, men når ej ser di fikk ej også lyst å prøve. Det var koselig i fjøra ja, og kjekt å treffe på dokke også. Håpe dokke får en super sommer! Klem

    SvarSlett
  6. Kjempeflott bleiekake!!!
    Likte veldig godt at den ikke var så diiiiger jeg;)
    Masse flott pynt og lekre detaljer:))

    SvarSlett
  7. Den var bare helt rålekker:)

    SvarSlett

Koselige kommentarer.


Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar i bloggen min :) Det setter jeg stor pris på :)

Related Posts with Thumbnails