onsdag 8. september 2010

Prosjekt "Bryllupsgave!"

Da har jeg fått grønt lys for å legge ut mitt store prosjekt. Og for meg var dette stort. Jeg fikk i oppdrag fra brudens mor, å sette sammen bilder med noen minner fra brudens barndom, til et bilde. Når jeg skjønte hva jeg hadde tatt på meg, så må jeg innrømme at panikken grep meg. Og det gjorde den faktisk ganske mange ganger før overleveringsdagen kom. Men mor og datter var fornøyd og da er også jeg fornøyd.
Jeg har tatt en ramme fra Ikea - en sånn dyp en - og av de tingene som mammaen ville ha med var; brudens flette, et par sko, et armebånd, en kveldsbønn og en serviett av to som nusser. Resten har jeg satt inn. Siden jenta nå er voksen og i ferd med å bli frue, så har jeg forsøkt å holde det i en litt sånn nostalgisk og "gammel" stil.

Med dette ønsker jeg alle en strålende uke :) Her på Sunnmøre kan vi for tiden glede oss over at sommeren kom sent..........men godt :)

10 kommentarer:

 1. Du har all grunn til å være fornøyd, Janne-Lise, denne var rå fin!!!!! Et flott minne å henge på veggen!!

  Vi sees nok i Oktober ja, kan jo ikke gå glipp av stortreffet, da hadde nok jeg fått panikk;-D

  Klem

  SvarSlett
 2. Denne var aldeles nydelig! Og for en fantastisk gave å få!
  Du er skikkelig dyktig! :))

  SvarSlett
 3. Så herlig da , all grunn til å være stolt , nydelig klem Marion

  SvarSlett
 4. wow, den er så flott,ha en flott og kreativ helg

  SvarSlett
 5. Jøss så flott! Mange fine detaljer, syns du har klart veldig bra å holde det i "gammel"-vintage stil! Nydelig minne-bilde!!
  Go klem

  SvarSlett
 6. Så nydelig det ble, herlig gave fra mor til datter:) Fikk laget noe lignende til jentene mine til konfirmasjonen, og det var noe de satte pris på.
  Ser at dette var et godt stykke arbeid du hadde for deg, men du fikset det jo veldig bra. Ha en flott mandag, ny uke - nye muligheter:))
  -klem fra meg -

  SvarSlett
 7. Så nydelig! Masse fine detalja og vakre farga! Ha ei fortsatt fin veke :) Maya

  SvarSlett
 8. Alldeles stum av beundring Janne-Lise....! Dette vart kjempestilig!

  Klem Turid :)

  SvarSlett
 9. Så fin denne var!! For en herlig gave for bruden å få! Supert satt sammen, gav en fin helhet :) Så herlig med skoen og fletta :)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! SELVFØLGELIG er det greit at du legger til og linker - det er bare superhyggelig :)
  Så mye flott du har laget! Dette oppdraget viser jo hvor dyktig du er: Både det at noen ga deg tilliten til et så viktig oppdrag, og hvor flott du løste "oppgaven"! Syns du fikk en fin helhet i det, og jeg er sikker på at bruden setter kjempestor pris på det.

  SvarSlett

Koselige kommentarer.


Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar i bloggen min :) Det setter jeg stor pris på :)

Related Posts with Thumbnails