onsdag 15. desember 2010

Toffieeske

Jeg fikk for en tid tilbake bestilling på noen toffieesker. De skulle være julepyntet, så da var det bare å sette i gang da. De har ligget en stund, men først nå har jeg somlet meg til å få tatt bilder

Her har jeg brukt div restepapir. Dette julepapiret er utrolig lekkerg :) Så har jeg kjøpt meg to nye punsher denne julen - det er denne greina og fuglen. En metallfugl har også kommet på, samt snøfnugg fra MS :) Her er eske nr to :)
Her har jeg brukt div restepapir og et stempel jeg har fått lånt på scrappetreff- kan det være stempelglede?. Det andre stempelet er fra North stamp.
Da kan jeg ønske deg som er innom, snørike og søte dager frem mot helgen :) ....med eller uten sjokolade.
klem Janne-Lise

3 kommentarer:

 1. Så lekre esker!
  :) Håper dere har ei fin førjulstid :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelige dekorerte esker! Flotte farger du har brukt:) -Kjempefine lys du har laget under her også!! Søte motiv og akkurat nok pynta:))
  -Må få kommentere den fine julekalenderen også -like stor stas her i heimen når pakkekalenderen kommer på veggen! -Min søte på 10 år sier at "Eg komme aldri te å bli for store for pakkekalender!" :)
  Ha ei fortsatt fin helg:))
  Go klem i fra mæ

  SvarSlett
 3. Heisann :o))
  Så nydelige ting du lager ♥♥♥
  Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min og ang. den snøstjernen så har jeg kjøpt den hos Kuttut...de har mange fine charms. Men så at akkurat denne snøstjernen er utsolgt men legger ved link allikevel.
  http://kuttut.com.24nb.serversenter.net/index.php?nr=90&case=4&id=319&idkategori=132&kat_name=Vinter&prod_name=Sn%F8krystall4&startrow=

  Ha en flott 4.advent.
  Klem Anne

  SvarSlett

Koselige kommentarer.


Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar i bloggen min :) Det setter jeg stor pris på :)

Related Posts with Thumbnails