mandag 31. mai 2010

"barmarkstrening :) "

Dette er litt av resultatet fra helgens scrapping. Har hatt kvalitetstid sammen med Turid og et par andre - jeg fikk laget litt - og er egentlig fornøyd med innsatsen. Det blir lagt ut litt ettehver her :) Denn første er av skiene hun fikk til jul- de måtte jo prøves :) Jeg har brukt litt forskjellig rubons, fjær, blonde, hekleblomst og noe overlay. Det var litt morro å dokumentere at hun hadde fått sine første ski og at hun var i bindingene før hun hadde fått ordentlig opp øynene 1.juledag :)

søndag 30. mai 2010

Sommer!!

Det er SOMMER, det er SOL og det er SØNDAG!! Med dette bildet ønsker jeg dere alle en strålende søndag i fineværet - sommeren har kommet til sunnmøre!!

fredag 28. mai 2010

straks scrappelørdag her :)

Her har jeg fått laget et kort i farger jeg vanligvis ikke bruker. Det var artig å kombinere grønt og oransje :) Mamma skal ha dette for å gi bort til en 70 åring :) Takk for at du ser. Nå gjør jeg meg klar for pakking av tingene mine og en hyggelig lørdag med gode scrappevenninner :)


tirsdag 25. mai 2010

Kondolansekort

Det har vært mye på våre kanter av landet for tiden. Her er et bestillingskort til. Det er ikke enkelt å lage kondolansekort synes jeg. Jeg kjenner for å lage i sort og lyst. Dette kortet fikk en blå rose/knupp, som symboliserer den gutten som forlot denne verden så altfor tidlig.

Bestillingskort

Et bestillingskort. Ganske enkelt og greit, men det blir slik når fristene for levering er korte :)

lørdag 22. mai 2010

Pinse

Idag var det min tur til å stå opp tidlig med prinsessen i huset :) Mens frokosten blir inntatt i nærheten av tvèn og med tegneseriemusikken durende rundt ørene, kan jeg oppdatere bloggen min litt :)

Vi har de siste dagene fått smake litt på sommeren og det har vært deilig. I dag er det litt gråere ute, men fortsatt midt og fint.
Vi er blitt bedt i 40 årsdag i kveld og jeg har jo måttet lage et kort til jubilanten. Det ble et easelkort denne gangen også. Mest fordi jeg synes de er så dekorative på gavebordet...også er de jo ikke så veldig vanskelige å lage heller da :) Og det er jo greit når en ikke klarer å begynne før i siste liten...
Jeg ønsker alle en riktig god pinse!!

klem

tirsdag 18. mai 2010

en kort uke...på flere måter ;)

Dette er de siste bildene av årets konfirmasjonskort. Nå gleder jeg meg til å kunne scrappe noe annet enn rosa, lilla og blått, med konfirmasjonsark og stempler på ;) Det har vært koselig og tilbakemeldigene har vært mange og veldig fine, så tusen takk til deg som har tatt deg tid til å kommentere :)

en kort uke...på flere måter ;)Jentekonfirmasjonskort. Disse er ganske enkle i form og farge - men ble godt mottatt av mottakerne.

søndag 16. mai 2010

17. Mai :)

Det er igjen klart for gnagsår, is, stress og mas, vind og sno, kaker, leker, mere is, brennsnut og selskapligheter - det er klart for 17. mai. Jeg legger ut et bilde fra i fjor, da vi kastet strømpebuksa fordi det var så varmt. Ingen fare for at det skal bli like varmt i år, men det ser ut til at vi skal slippe unna regnet - og da får vi være fornøyd :) Et stort HURRA og GRATULERER med dagen til deg som er innom :)

torsdag 13. mai 2010

Sommer på møre!!

Idag har vi hatt sol og sommer her på Sunnmøre og dagen har blitt brukt i hagen :) Hagen er forholdsvis ny, så her er det mykje godt arbeid. Men en får ta en ting av gangen så blir det nok bra til slutt. Jeg har ingen gode sommehagebilder, så derfor legger jeg ut enda et konfirmantkort..........


Da gjenstår det å ønske dere en strålende flott torsdag og kommende helg :)

mandag 10. mai 2010

Nordsalten Utfordring #6
Jeg er enda ikke ferdig med å publisere alle konfirmasjonskortene mine. Her kommer et som jeg sender inn til Nordsalten hobbyklubb sin utfordring #6.søndag 9. mai 2010

Sukkersøtt utfordring #83Her kommer mitt bidrag til sukkersøtt sin utfordring #83. En skulle lage et "til lykke med dagen", men kunne selv velge hvilken anledning dette skulle være. Jeg velger å legge inn et guttekonfirmantkort i denne utfordringen :)

lørdag 8. mai 2010

Mai er konfirmasjon :)

Da fikk jeg bestililng på et konfirmasjonskort til. Dette kortet skulle det være mulig og skrive en del i. Derfor ble det denne bretteteknikken på dette :)
Jeg sender dette inn i utfordringen hos Nordsalten hobbyklubb, der en skulle lage noe til konfirmanten ;)
Med dette kortet ønsker jeg deg en strålende lørdag. Jeg skal ut og rote litt i jorda og få litt orden på hagen :)
klem

Ny gitarHer er enda en gitar :) Denne ble bestilt etter den første som ble laget - dette er da til gutt :)Takk for at du er innom meg og at du legger igjen en kommentar :)

søndag 2. mai 2010

40 årskort

Endelig noe annet enn konfirmasjonskort :) Til en venninne som fylte 40! Disse staffelikortene er egentlig kjekke å lage og pynter fint opp på et gavebord :)


Her er noen detaljer av kortet :)

lørdag 1. mai 2010

KonfirmantJoda, jeg tror jeg er ferdig, men det hagler inn med bestillinger - og det er jo kjempekoselig det :) Her er et guttekort. Jeg liker veldig godt det arket som er brukt - er pynt nok i seg selv synes jeg :)

Takk for at du gir deg tid til å legge igjen en kommentar. Gjør du det, så finner jeg også tilbake til deg og får sett hva du lager :)

Related Posts with Thumbnails