torsdag 14. mars 2013

1. Skoledag

Jeg har som sagt vært på treff og på vei inn igjen på scrapperommet så er det på sin plass med en reorganisering og ommøblering. Dette gjør at det kanskje blir litt stille hos meg fremover.. :) Forhåpentligvis klarer jeg å få til dette rimelig fort, slik at jeg kan starte på konfirmasjonskortene som skal ut i år også :)

Her er en LO jeg laget på treffet. Jeg har brukt gamle ark og gammel pynt og jeg har således liten oversikt over hvem som er produsenter. Dette er min nevø som har sin første skoledag - det må jo dokumenteres.

Ønsker deg som er innom en riktig fin kveld og snart helg - En ekstra takk til deg som tar deg tid til å kommentere litt på det jeg lager. Jeg skal forsøke å ta en tur tilbake til deg. klem Janne-Lise.

2 kommentarer:

  1. Stolt gutt på sin første skoledag ja :) Og klart du måtte scrappe en slik dag. Kjekt å bruke ting som har ligget på lager en stund;) Da kan nye ting få plassen;))) Det stjernearket er flott, har hatt det og liker fargene veldig godt. Lykke til med omorganiseringen og ha ei super helg!!!! Klem

    SvarSlett
  2. Wooow, denne var skikkelig stiilig :)

    SvarSlett

Koselige kommentarer.


Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar i bloggen min :) Det setter jeg stor pris på :)

Related Posts with Thumbnails