lørdag 7. januar 2012

Varetelling

.....ja, er det ikke det det heter i disse tider? Her har jeg brukt noen fridager på å rydde, organisere og systematisere på scrapperommet mitt. Og nå er det så ryddig der inne at jeg neimen ikke vet om det blir noe mer scrapping på meg hehe. I allefall så måtte jeg benytte anledningen til å ta bilder...for jeg frykter at slik blir desverre ikke rommet seende ut så veldig lenge.
Jeg er så heldig at jeg er gift med en snekker - og han er ikke så vanskelig å be når jeg skal ha omorganisert på rommet mitt.

Men han var glad da han var ferdig denne gangen og jeg smilte bredt - i det lengste håper han nå på at dette fungerer slik at det er en stund til neste gang han må i bresjen :)


Ønsker dere alle en strålende helg - med eller uten systematikk og ryddighet :) Så gjenstår det å se hvor lenge systemet og ryddigheten holder seg her i huset :)

klem Janne-Lise

8 kommentarer:

 1. Godt Nyttår og for en flott scrappingplass du har Janne-Lise! Neimen ikke rart du tryller frem det ene lekrere enn det andre fra dette lyse herlige rommet;) Skal du på treff i mars??

  Fortsatt god helg! klem

  SvarSlett
 2. WOW! Du har mye stæsj! Skulle ønske jeg hadde det rommet. Så utrolig lyst og herlig!!
  *missunnelig*

  SvarSlett
 3. WOOOOOOW, så lækkert du har det på rommet ditt. Spennende å se hvor du tryller frem alt det utrulig lekre som du lager, gleder meg til å se mere fra deg;)

  Takk for besøk hos meg forresten. Jeg koser meg stadig med scrappinga, men finner ikke tid til blogginga. Må vel finne rom for det og;))Og i morra blir det ikke, for da skal vi ut på skøyter, har fått kaldvær og kjempefin is.

  Klem!!

  SvarSlett
 4. Ja her var det ryddigt ja på dette herlige rommet ditt :)) Regner med du koooooser deg masse her. Er så heldig eg også som har eget scrapperom, tar meg ei ryddeøkt av og til men eg forstår ikkje, det blir no så fort rotete igjen ? hmmmmmmmmm Klem

  SvarSlett
 5. Knall fint rom du har. Og så god veggplass og deilig skrivebord. Ett slikt rom skal ikke være ryig så lenge det må jo synes at man jobber der.

  SvarSlett
 6. Viste samboer rommet ditt i går, første bilde; "Du har vell like mye du også.." å så viste jeg han de andre 2 bildene så syntes han at jeg hadde jo ikke SÅ mye da.
  Men da har jeg i det minste ikke dårlig samvittighet for å ha shoppet meg enda litt mere i går da :D Tihi

  SvarSlett
 7. Så flott,_ er ikke mye som minner om" skomakerens barn hadde heller ikke sko" ( eller noe slik...) jeg har også en snekker... men må vente titt og ofte på å få ting gjort...

  SvarSlett
 8. For et herlig rom du har....holder også på med en stor opprydning hos meg ....får nok passe på å ta noen bilder derifra også når det er ferdig!!!

  SvarSlett

Koselige kommentarer.


Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar i bloggen min :) Det setter jeg stor pris på :)

Related Posts with Thumbnails